Træt af besværlig fly-security? Så nemt bliver det i fremtiden

Københavns Lufthavn tester ny security-teknologi, der kan gøre det meget nemmere for flypassagerer i fremtiden.

Offentliggjort Sidst opdateret

Om få år kan du muligvis slippe for at skulle smide skoene og bæltet, når du skal igennem security i lufthavnen. Det skriver dr.dk.

Ifølge DR tester Københavns Lufthavn nemlig lige nu ny teknologi, der kan gøre det væsentlig nemmere for flypassagerer at komme igennem security i fremtiden.

Udover at slippe for at tage sko og bælte af skulle man også kunne slippe for at fiske tablets, computere, parfume og tandpaste op af tasken – men blot lægge sin håndbagage op på båndet.

Ifølge Sara Westphal Emborg, kommunikationsrådgiver ved Københavns Lufthavns, skyldes de nuværende tests af ny teknologi, at man vil imødekomme en stigende efterspørgsel på flyrejser i fremtiden.

– Det stigende antal passagerer sætter større krav til at øge effektiviteten, samtidig med at kundeoplevelsen og serviceniveauet skal være i top. Passagerne skal opleve sikkerhedstjekket som effektivt, trygt og stressfrit, oplyser hun til dr.dk.

Det skulle angiveligt være nye og forbedrede scannere og metaldetektorer, der kommer til at gøre den nemmere gennemgang i security mulig.

I galleriet ovenfor kan du se de nuværende regler for gennemgang i security i lufthavnen.

Powered by Labrador CMS