Tiltale: Voldtog og solgte steddatter til fremmede mænd

En 58-årig mand er tiltalt for at have solgt og voldtaget sin steddatter.

En 58-årig mand er tiltalt for blandt andet at have voldtaget og solgt sin steddatter fra hun var 12 år gammel. Foto: Colourbox.
Offentliggjort Sidst opdateret

En sag af næsten ufattelig og omfattende karakter udspiller sig i disse dage ved Retten i Svendborg.

En 58-årig stedfar i Nyborg har angiveligt skaffet fremmede mænd og kvinder sex med datteren mod betaling. Samtidig skal han personligt have udnyttet hende seksuelt i en periode på næsten 12 år. Det skriver Fyens.dk.

Den tiltalte selv nægter sig skyldig.

Alt sammen skulle det være begået mod en nu 26-årig kvinde på et tidspunkt, hvor hun stadig kun var et barn.

Mange af de påståede overgreb er angiveligt sket på familiens bopæl i Nyborg, men sagen har også tråde til blandt andet Assens og Glamsbjerg.

Referatforbud

Retten i Svendborg valgte mandag at nedlægge referatforbud i sagen mod den 58-årige mand, som er tiltalt for voldtægt og andre seksuelle krænkelser mod sin steddatter, der omfatter overgreb begået i perioden fra 1. juli 2002 og helt frem til 2. januar 2014. Der kan derfor ikke refereres fra retsmøderne.

Ikke fyldt 12

Ifølge anklagemyndigheden var ofret endnu ikke fyldt 12 år, da hun første gang blev presset til at have sex med sin stedfar. Derfor er der juridisk set tale som voldtægt.

De seksuelle krænkelser skal angiveligt være foregået flere gange om ugen på vidt forskellige steder, herunder i et kolonihavehus og i en bus, ligesom manden har anvendt urin, pisk, bondage og sågar strøm i forbindelse med overgrebene.

Ligget fastspændt

En af kunderne er kommet igen flere gange i perioden fra 1. januar 2007 til 1. september 2008, uden dog på noget tidspunkt at have haft kendskab til pigens alder. Det skal blandt andet være foregået ved, at hun har ligget fastspændt på et bord med bind for øjnene.

I perioden fra cirka 1. januar 2007 til 2. januar 2014 er ofret desuden blevet udnyttet af vildt fremmede mænd og kvinder, hævder altså anklagemyndigheden.

Annonceret på nettet

Stedfaderen har – fremgår det anklageskriftet, som blev læst højt i retten – annonceret på internettet, ligesom han flere gange tog hende med i swingerklubber, hvor hun havde sex med andre gæster.

Han skulle også have påvirket pigen psykisk i uhørlig grad, blandt andet ved at fortælle datteren, at han tidligere har siddet i fængsel og ikke vil kunne klare at komme tilbage bag lås og slå. Skulle det ske igen, ville han tage sig eget liv, fremgår det af anklageskriftet mod den 58-årige.

Der ventes dom i sagen i slutningen af måneden. Inden da vil der være ført hele 14 vidner. Fra anklagemyndighedens side er der ikke lagt op til en almindelig fængselsstraf, men derimod en foranstaltning eller forvaring.

 

Powered by Labrador CMS