Thomas Warberg fik overraskende opkald

Thomas Warberg har flere gange takket nej til revyer, fordi han frygtede, at han blev fejlcastet. Men efter et opkald fra Linda P skiftede han mening

Offentliggjort

Thomas Warberg havde knap nok åbnet øjnene, før han en tirsdag morgen klokken seks pludselig sad med sin komikerkollega Linda P i røret.

- Jeg nåede lige at tænke: "Hvor skal jeg ud at hente nogen, eller hvor brænder det?".

Men der var ingen panik at spore i Linda P's stemme. Hun ringede nemlig for at tilbyde Thomas Warberg et job: En plads på holdet til næste års Tivolirevyen.

- Jeg har dog lovet mig selv aldrig at svare ja til noget med det samme. SÃ¥ jeg sagde til Linda, at jeg ville svare tilbage dagen efter, siger 39-Ã¥rige Thomas Warberg, der dog ikke var i tvivl:

- Efter jeg havde lagt på, kiggede jeg på min kæreste og sagde: "Jeg tror, at jeg skal lave Tivolirevyen".

Takkede nej flere gange

Revy er ellers noget, som Thomas Warberg har takket nej til flere gange. Men at det lige var Linda P, der som kreativ chef på revyen tilbød komikeren pladsen, var udslagsgivende.

- En stor frygt, jeg har haft ved en dag at lave revyer, er, om revyerne forstår, hvem de hiver ind. Altså bliver jeg fanget i noget, hvor de ikke forstår mine forcer.

- Der har jeg en klar idé om, at Linda ved, hvad jeg kan, og hvad jeg ikke kan, samt hvad jeg kan nå at lære.

Revyholdet tæller ud over Thomas Warberg og Linda P både Søs Egelind og Kurt Ravn.

Og især tilføjelsen af den garvede skuespiller og sanger Kurt Ravn var interessant for Thomas Warberg.

- Jeg synes, at det var ret fedt castet. Også fordi jeg kunne se, at Linda var ved at samle en flok, der kunne noget forskelligt, siger komikeren, der har oplevet et revyhold på bølgelængde, de gange de har siddet sammen.

Thomas Warberg blev overrasket over, hvor stor Tivolirevyen egentlig er, da han fortalte sin omgangskreds om, at han var blevet tilbudt en plads i næste års show. - Når jeg gik og mumlede for folk, at jeg var blevet tilbudt det, så sagde de alle sammen, at det skulle jeg vel selvfølgelig.

Præmiere i 2025

Tivolirevyen har premiere i juni 2025. Dermed byder næste Ã¥r ikke pÃ¥ endnu en standupturné for Thomas Warberg. 

Men som 39-årig familiefar med barn nummer to på vej passer det ham rigtig godt efter fem turnéer på ti år.

- Jeg synes faktisk, at jeg har en stor ro i alle de her ting. Både i forældreskabet, parforholdet og måden, jeg lever på.

- Jeg kan godt mærke, at der var 20'erne, hvor man definerer sig selv, efterfulgt af 30'erne, hvor det hele sætter sig, og nu begynder jeg at bevæge mig ind i 40'erne, og det hele er rigtig fint. Der er ikke noget banklån, der crasher for mig i morgen.

- Jeg synes, at jeg har fundet min plads i livet, efter at jeg er blevet far, fortæller han.

Gratis i Tivoli

Og Thomas Warberg er ikke afvisende over for, at rollen som revykunstner også finder en plads i hans liv fremadrettet.

- Min hemmelige plan er at blive så god, at jeg bliver booket igen og igen til Tivolirevyen. For så kommer jeg til at være ham faren, der kan hive ungerne gratis med i Tivoli halvanden måned hver sommer, siger Thomas Warberg med et stort smil på læben.

Thomas Warberg og kæresten Julie blev i 2023 forældre for første gang til sønnen Alfred.

Tivolirevyen løber af stablen i Tivolis glassal fra 5. juni til 13. juli næste år.

Powered by Labrador CMS