Taylor Swift donerer en million dollars til Louisiana oversvømmelse

Den generøse stjerne beder alle om at hjælpe, hvor de kan, efter at have doneret en million dollars til at hjælpe ofrene i katastrofen.

Offentliggjort Sidst opdateret

Taylor Swift har valgt at donere en million dollars til at hjælpe ofrene i Louisiana oversvømmelsen. Den massive oversvømmelse skyldes voldsom regn, og har indtil videre ødelagt 40.000 hjem og kostet 11 mennesker livet. Det skriver Daily Mail.

Hjælper fans

I tirsdags udtalte Swift, at beboerne i Louisiana tog virkelig godt imod hende, da hun startede hendes “1989 World Tour” i starten af sidste år. Hun er derfor meget berørt af katastrofen og donerer en million dollars som hjælp.

– Vi begyndte The 1989 Tour i Louisiana, og de vidunderlige fans der, fik os virkelig til at føle os hjemme. Faktummet at så mange folk i Louisiana er blevet tvunget ud af deres hjem denne uge, er hjerteskærende, sagde den 26-årige stjerne.

Dødsantallet for for den historiske oversvømmelse kom op på 11 i tirsdags. Den ekspanderende oversvømmelseszone har tvunget myndigheder til at erklære katastrofetilstand i 20 sogne af den sydøstlige amerikanske stat, og oversvømmelse har ødelagt mindst 40.000 hjem.

Ifølge guvernørens kontor i Louisiana har mere end 60.000 mennesker ansøgt om katastrofehjælp fra Federal Emegency Management Agency, efter den storspredte oversvømmelse ramte staten.

– Jeg opfordrer dem som kan til at hjælpe og sende deres kærlighed og tanker til ofrene i denne svære tid, sagde Swift.

Mere end 30.000 mennesker er blevet reddet siden fredag, og flere bliver bragt i sikkerhed hver time.

Swifts generøse historie

Den generøse stjerne har flere gange bidraget til velgørenhed over årene.

I 2014 donerede hun 50.000 dollars til børnehospitalet i Philadelphia, der skulle gå til terapiudstyr til kræftramte børn.

I 2015 gav hun samme beløb til en ung fan, der kæmpede med leukæmi. Det samme gjorde hun til hendes baggrundsdansers lille nevø, der også led af kræft.

Taylor er lige nu i New York, mens hendes kæreste Tom Hiddleston har travlt med at indspille hans nuværende film Thor: Ragnarok i Australien.

Powered by Labrador CMS