Tæt opgør: Wozniacki presset af ung tuneser

Foto: MATTHEW STOCKMAN/Scanpix.
Offentliggjort Sidst opdateret

Caroline Wozniacki vandt lørdag aften dansk tid sin første kamp ved BNP Paribas Open i Indian Wells med 7-6, 6-4 over den useedede tuneser Ons Jabeur i en medrivende og underholdende kamp.

På verdensranglisten er der 125 pladser til forskel på Caroline Wozniacki og Ons Jabeur, men det var ikke til at få øje på i dysten mellem de to i anden runde i Californien.

Den 20-årige tuneser pressede i første sæt Caroline Wozniacki ud i en tiebreak. Wozniacki fik hurtigt spillet sig foran med 4-1 i tiebreaken, og så var første sæt stort set afgjort.

Flere gange demonstrerede Jabeur en bred palet af forskellige tennisslag med flere gode skruebolde og stopbolde, og det bemærkede Wozniacki efter kampen over for de mange fremmødte amerikanere, der længe har taget danskeren til sig som en af deres egne.

Wozniacki: – Frustrerende kamp

»Det var en frustrerende kamp, for det var som om, at hun hele tiden fandt et nyt godt slag frem enten ved at lobbe den eller skrue den forbi mig. Men jeg er selvfølgelig rigtig glad for at være videre til næste runde,« sagde Wozniacki.

I andet sæt brød Wozniacki, der ligger nummer fem på verdensranglisten, sin modstander i allerførste pari, men Jabeur gav ikke op og fik kæmpet sig tilbage. Især andet sæt bød på en masse underholdende dueller, og det skinnede klart igennem, at begge har et solidt spil fra baglinjen og fighterhjertet og løbevilligheden i orden.

Wozniackis erfaring viste sig at være nok til sejr i sidste ende, men danskeren blev tydeligvis presset mere, end hun gjorde i Malaysia, hvor hun i sidste uge vandt en WTA-turnering.

I 2011 lykkedes det Caroline Wozniacki at vinde i Indian Wells med finalecifrene 6-1, 2-6, 6-3 over Marion Bartoli.

Powered by Labrador CMS