Stjæler i Brugsen – og sælger fra bagklappen

To unge mænd, desperate efter kontanter, gik lidt for hurtigt frem i forsøget.

To mænd fra Odder stjal varer for 6000 kroner her fra SuperBrugsen i Vinderup. Kort tid efter forsøgte de at sælge det fra en bil bagagerum. Foto: Google Street View.
Offentliggjort Sidst opdateret

Søndag klokken 12.20 fik politiet en anmeldelse om, at der i Aaparken i Vinderup nordøst for Holstebro stod to mænd og solgte diverse ting fra bagenden af deres bil.

Da politiet kom til stedet, viste det sig, at de solgte varer var blevet stjålet i SuperBrugsen i Vinderup kort forinden. Det skriver Skive Folkeblad.

I SuperBrugsen, der ligger få hundrede meter fra stedet, hvor der blev afholdt bagagerumsmarked, havde de to mænd stjålet varer for 6000 kroner, og det lader til, at de to mænd skulle bruge nogle kolde kontanter i en fart. Det fik en årvågen borger dog sat en stopper for.

Tyveri og amfetamin

De to mænd på henholdsvis 21 år og 30 år er begge fra Odder syd for Aarhus. De blev begge sigtet for butikstyveri, og da politiet på den 30-årige fandt 0,4 gram amfetamin, bliver han også sigtet for besiddelse af narko til eget forbrug.

Den yngste af de to unge mænd var aftenen før taget i Holstebro for at køre bil påvirket af netop amfetamin. Nu blev den ældste altså sigtet for at være i besiddelse af samme stof, som den yngste dagen forinden var påvirket af.

Lokalpolitiet i Holstebro håber, at de to mænd fra Odder ikke har til sinds at blive på egnen i længere tid, skriver Skive Folkeblad.

Powered by Labrador CMS