Sofie Linde får ny DR-tjans

Sammen med sin mand, tv-værten Joakim Ingversen, skal Sofie Linde hjælpe seniorer med at finde kærligheden i nyt datingprogram på DR

Offentliggjort Sidst opdateret

Tv-værterne Sofie Linde og Joakim Ingversen danner både par professionelt og privat.

Og netop nu befinder de to sig i Schweiz, hvor de skal facilitere rammerne for at finde det, de selv har fundet i hinanden - den helt store kærlighed.

Romantik for seniorer

20 seniorer på mellem 61 og 77 år er tjekket ind på et hotel i alpelandet i håbet om at finde deres sidste store kærlighed.

Om det lykkes, kan ses i DR's nye datingprogram "Hotel Romantik", som får premiere næste år.

Det annoncerer public service-stationen i en pressemeddelelse.

Går ikke stille for sig

- Vi er lige nu i Schweiz og optage, og det går ikke stille for sig, skulle vi hilse og sige, siger parret i pressemeddelelsen.

Sofie Linde og Joakim Ingversen stod frem som kærester i 2015.

Gode venner i flere år

Efterfølgende afslørede Sofie Linde i et interview med Alt for damerne, hvordan kærligheden opstod.

- Joakim og jeg har været gode venner i rigtig mange år. Så det her forhold kom bag på os begge egentlig. Der var rigtig mange drinks involveret. Og ja, så skete det bare. Jeg har aldrig prøvet at blive kærester med en bedste ven før, sagde hun dengang til magasinet.

Sofie Linde skal hjælpe kærligheden på vej. (Arkivfoto).

Sofie Linde

Sofie Linde Ingversen (født Sofie Linde Lauridsen 22. september 1989 i Aarhus) er en dansk tv-vært, skuespiller og forfatter.

Sofie Linde har været vært på DR Ramasjang og på DR Ultra. Hun medvirkede som ung i filmen Kærestesorger af Nils Malmros, og hun er forfatter til bogen "Fårking gravid - En fremmed flytter ind", som udkom i 2018.[1]

Hun har vundet prisen som Årets tv-vært ved Zulu Awards fire år i træk, fra 2016 til 2019. I 2019 fik hun sammen med ægtefællen Joakim Ingversen prisen Årets Webstar.

Kilde: Sofie Linde
Powered by Labrador CMS