Skyderi på asylcenter: En person er anholdt

Nordjyllands Politi er fortsat i gang med efterforskningen, efter der natten til tirsdag blev skudt ind gennem et vindue på Dronninglund Asylcenter. Vagtchef udtaler, at man formentlig kender gerningsmanden.

Skyderi i Nordjylland: Politiet jagter gerningsmand. Arkivifoto: Nils Meilvang/Scanpix
Offentliggjort Sidst opdateret

Opdatering: Den formodede gerningsmand er nu anholdt. Anholdelsen forløb udramatisk.

– Nu vil vi afhøre anholdte og så har vi stadig et større efterforskningsarbejde foran os, før vi har det fulde billede af sagen og kan be- eller afkræfte, om anholdte er gerningsmanden. Før vi ved det, kan vi selvfølgelig heller ikke fastslå motivet bag skuddet, udtaler vicepolitiinspektør Henrik Skals i en pressemeddelelse fra Nordjyllands Politi.

Original artikel:

Der er sket en udvikling i den sag, som Nordjyllands Politi klokken 02.37 modtog en anmeldelse om.

Sagen handler om skyderi på Dronninglund Asylcenter, der ligger en snes kilometer nordøst for Aalborg.

Da politiet ankom til Dronninglund Asylcenter traf man to personer i et af værelserne – en yngre kvinde og en yngre mand.

Har en formodning om, hvem gerningsmanden er

Det viste sig, at der var afgivet et skud med haglgevær ind gennem et vindue til et værelse – men heldigvis kunne politiet også konstatere, at ingen var blevet ramt.

Her til morgen efterforsker politiet fortsat på området – og senest har vicepolitiinspektør Henrik Skals fra Nordjyllands Politi udtalt, at man arbejder intenst på sagen.

– Vi har en formodning om, hvem han er. Vi kan endnu ikke udtale os om hans motiv til at skyde, fortæller vicepolitiinspektøren.

Ordensmagten søger vidner til episoden

Nordjyllands Politi er til stede med patruljer i området, og man vil gerne i kontakt med vidner.

Der kan således ringes til ordensmagten på telefon 114, hvis man måtte ligge inde med viden, der kan bidrage til opklaringen.

Nordjyllands Politi vil ikke supplere med yderligere oplysninger i sagen.

Powered by Labrador CMS