Serierøver slår til igen

En røver menes at stå bag en bølge af røverier i og omkring Aarhus.
Offentliggjort Sidst opdateret

Meget tyder på at en røver nu har slået til 12 gange på lidt over en måned.

Tirsdag skrev vi om en røver, som politiet mistænkte for at stå bag 11 ensartede røverier på Aarhus-egnen siden slutningen af august.

Og tirsdag aften var han så formentlig igen på spil. Her gik en røver ved 22-tiden ind i en Netto i Lystrup ved Aarhus. Her truede han ekspedienten til udlevere et mindre beløb i kontanter.

Politiassistent Marianne Morgen siger til Aarhus Stiftstidende, at de ikke kan være helt sikre på, at det er den samme røver, der står bag alle røverierne, men der er meget, der tyder på det.

– Flere ting indikerer en sammenhæng. Blandt andet at røveriet bliver begået kort før lukketid og det faktum, at røveren er dansktalende og medbringer en plasticpose. Vi vil meget gerne høre fra borgere, der kan lede os på sporet af gerningsmanden, siger Marianne Morgen til Aarhus Stiftstidende.

Politiet var hurtigt på stedet og eftersøgte blandt andet med hunde. Men det lykkedes ikke at finde spor efter gerningsmanden eller at finde ud af, hvordan han var kommet væk fra gerningsstedet.

Østjyllands Politi har udsendt et signalement af gerningsmanden fra røveriet tirsdag aften.

Der er tale om en dansk mand på 20-30 år, der har hvid hudfarve, er almindelig af bygning og taler dansk. Han var iklædt en sort elefanthue med et stort hul til øjnene, rød jogging trøje med sorte ærmer og hvide striber på armene, mørke/blå bukser, hvide strømper og klipklappere (badesandaler).

I den anden artikel, som der er link til i starten af denne artikel, er der overvågningsbilleder af røveren fra et af de andre røverier.

Politiet kan kontaktes på telefon 114, hvis man har informationer i sagen.

Powered by Labrador CMS