Se listen: Her er de største madspildssyndere
Det er ofte de samme madvarer, der uge efter uge ender i skraldespanden.
Brød, pålæg, grøntsager, frugt og mejeriprodukter.
Det er de fødevarer, der oftest ender i skraldespanden, viser en ny undersøgelse, som Epinion har foretaget for Karolines Køkken.
Det skriver Ritzau.
Der er dog en række madvarer, som de fleste danskere kommer til at smide ud alt for tidligt, fordi det har overskredet sidste salgsdato – men som i mange tilfælde stadig sagtens kan spises.
Du kan se 11 eksempler på madvarer, der kan holde sig væsentlig længere end der typisk står på pakken i galleriet ovenfor.
Frys gerne ned
En af metoder til at opbevare sin mad i længere tid, er ved at putte det i fryseren.
Det er dog langt fra ligegyldigt, hvordan man opbevarer sine madvarer på frost, og man kan opnå markante kvalitetsforbedringer ved at gøre det på den rigtige måde.
Det kan du læse mere om i denne artikel:
Disse madvarer opbevarer du sikkert forkert