Se dommedagsvideoen: Skal sendes i Jordens sidste minut

Offentliggjort Sidst opdateret

En tidligere praktikant har lagt et videoklip på Youtube, som angiveligt er produceret af CNN til at blive udsendt, når Jordens undergang står for døren.

Nu kan du få et indblik i, hvordan Jordens undergang kommer til at se ud. Eller i hvert fald hvordan den skulle have set ud på tv-skærmen, hvis det stod til CNN’s grundlægger, Ted Turner. Den tidligere CNN-praktikant Michael Ballaban har nemlig lagt et videoklip på Youtube, der angiveligt skulle vise en mytisk tv-optagelse, som den sidste overlevende CNN-medarbejder skulle sende ud på kanalen, når verdens undergang stod for døren.

Ted Turner udtalte ved CNN’s grundlæggelse, at kanalen ville sende til Jorden gik under, og der har længe gået rygter internt og uden for tv-stationen om dommedagsklippet, der skulle vises lige før Jordens undergang, hvis den kom. Heldigvis har der endnu ikke været en anledning til at afspille videoen på CNN, men nu kan du altså her foroven se, hvordan verdens undergang skulle se ud.

Videoklippet viser en ikke særlig god optagelse efter nutidens standarder af et amerikansk militærorkester, der spiller salmen Nearer My God to Thee. Det er ifølge myten også den sidste sang, som orkesteret spillede på Titanic, før skibet sank helt i havet.

 

Powered by Labrador CMS