Så kan du godt glæde dig: Her er listen over julekalendre i 2016

Hvor mange af dem skal du se?

Offentliggjort Sidst opdateret

Den søde juletid nærmer sig, og vi ved jo alle sammen, hvad det betyder. Nemlig at tiden for nisser, æbleskiver og julekalendere er nær. Så er du typen, der sidder i sofaen og hver dag følger med i årets julekalender med et glas glögg, så er det nu du skal være ekstra opmærksom.

Der kommer nemlig ikke kun én, men hele syv julekalendere i år. Ja, faktisk kan man bruge hele sin aften på at se dem, hvis man vil. BT har taget et kig på programlisten for december og har fundet alle de julekalendere, vi kan hygge os med i år. Spørgsmålet er så, hvilken du vil vælge?

Årets nye julekalender

DR har i år præsteret en spritny. Den nye julekalender hedder “Den Anden Verden”. Det er en magisk fortælling inspireret af brødrenes Grimms eventyr.

Julekalenderen handler om tvillingesøstrene Sara og Anne på 14 år. De er begge ved at tage de første skridt fra teenagere til voksne. I den forbindelse møder søstrene de omvæltninger, udfordringer og opgør, der er en del af teenageårene.

En del af fortællingen foregår i en eventyrverden, som den ene søster ved et uheld får adgang til. Resten foregår i den virkelige verden. Hovedforfatteren har blandt stået bag julekalendrene “Jesus og Josefine” samt “Mikkel og Guldkortet”.  På rollelisten kan man blandt andre finde Lars Brygmann.

Klik dig gennem galleriet for at se hvilke julekalendere, der kommer i år, og hvornår de sendes, heriblandt den nye fra DR.

Powered by Labrador CMS