Rystende familietragedie: Far slår sin 13-årige søn ihjel og begår selvmord

En far i 40'erne og hans 13-årige søn blev fredag aften fundet døde i den norske by Elverum.

De døde mindes tæt på farens hus, hvor de blev fundet døde. (Foto: Scanpix)
Offentliggjort Sidst opdateret

– Det har ramt Elverum som et kæmpechok, sådan siger uddannelseschef i Elverum Kommune Tord Arnesen i Norge ifølge VG til det norske telegrambureau NTB.

Udmeldingen kommer efter, at en tragisk drabssag har fyldt overskrifterne i den lille provinsby. Fredag blev en far i 40’erne og hans 13-årige søn fundet døde. Lørdag kunne politiet meddele, at faren formentlig havde slået sønnen ihjel og efterfølgende begået selvmord.

– Vi arbejder fortsat med sagen for at få kortlagt alle forhold omkring dødsfaldene, sagde politiets advokat Kaja Løhren Borg i forbindelse med politiets meddelelse.

I samme pressemeddelelse skriver norsk politi, at de pårørende i sagen er underrettet, og at de døde er sendt til obduktion.

Det norske politis rejsehold, Kripos, arbejder ligeledes på sagen.

Myndigheder tilbyder krisehjælp

Faren og sønnen var for nyligt flyttet til Elverum.

Og på drengens skole tilbydes der krisehjælp, fortæller uddannelseschef Tord Arnesen.

Hele skolen samledes mandag morgen, hvor de fik den tragiske nyhed at vide. Derefter samledes 8. årgang, som drengen gik på, hvor psykologer og personale fra skolen var klar til at yde assistance.

Derudover har den lokale kirke også tilbudt at åbne dørene for sørgende, skriver VG.

Ifølge telegrambureauet NTB er der endnu ikke planlagt en officiel mindeceremoni for de døde, fordi navnene endnu ikke er offentliggjort af politiet.

Powered by Labrador CMS