Rigtig stegt flæsk med persillesovs
Den rigtige opskrift på stegt flæsk med persillesovs. Flæsket steges på panden, og serveres med hvide kartofler og en lækker persillesovs.

Den rigtige opskrift på stegt flæsk med persillesovs. Flæsket steges på panden, og serveres med hvide kartofler og en lækker persillesovs.
Til stegt flæsk skal du bruge:
5 skiver flæsk til hver (man skal ikke gå sulten i seng)
Salt
Persillesovs laves af
2 spiseskefulde smør
2 spiseskefulde mel
5 deciliter mælk
1 bundt persille
Salt og peber
Lidt reven muskatnød
Klik her og få ugensMADPLANmed nemme hverdagsretter
Fremgangsmåde til tilberedning af stegt flæsk med persillesovs:
Flæskeskiverne duppes tørre med et stykke køkkenrulle, og de bankes let flade med en kødhammer.
Salt dem på begge sider, og lad dem stå i et kvarter.
Brun flæsket ved en god varme, og skru så lidt ned, og lad flæskeskiverne stege sprøde i cirka fem minutter på hver side.
Hold den stegte flæsk varm i ovnen ved 60 grader.
Persillesovsen laves ved at smelte smør i en gryde, hvorefter melet piskes i uden at få for meget farve.
Pisk så mælken i indtil du har den rette konsistens. Du skal bruge cirka fem deciliter.
Smag sovsen til med salt, peber og lidt revet muskatnød. Vend derefter den hakkede persille i, og server med hvide, kogte kartofler.
Se den udvidede opskrift på steget flæsk med persillesovs her.