Restaurant fik målt rå fisk til 18,6 grader
To gange på 14 dage har Fødevarestyrelsen været forbi Chopsticks House i Esbjerg. Og den var ikke imponeret.
Restaurant Chopsticks House i Esbjerg har problemer. Med både temperaturer og rengøring.
Det fremgår af en rapport fra Fødevarestyrelsen.
Rå fisk skal have en temperatur på 2 grader eller derunder. Tilberedt på 5 grader eller derunder.
Om paneret fisk tilhører den ene eller anden udgave, vides ikke helt. Ét er dog sikkert: 18,6 grader er for meget.
Alligevel var det den sommeragtige temperature, som Fødevarestyrelsens termometer nåede op på hos et – opfølgende – besøg hos restaurant Chopsticks House på Jagtvej i Esbjerg.
Det stopper ikke der
Det var dog ikke kun fisken, den var gal med. Også rengøringen lod meget tilbage at ønske.
“Kølebokse i køkken fremstår med formodet skimmelvækst i ødelagde gummilister. Køleskab i køkken fremstår meget beskidt og med belægninger af fedt. Hylder i kølerum fremstår beskidt og fedtet”, står der blandt andet i Fødevarestyrelsens rapport fra 2. maj 2018.
“Det er Fødevarestyrelsens vurdering af virksomheden trænger til en grundig hovedrengøring”, slutter rapporten, du kan læse i sin helhed HER.
De forseelser har kostet restauranten en bøde på 10.000 kroner.
Ikke første gang hos restaurant Chopsticks House
19. april kunne Newsbreak.dk fortælle, at også dengang havde Fødevarestyrelsen været en tur forbi Chopsticks House. Og for at det ikke skal være løgn var problemerne også her for varme fisk og rejer – samtidig med, at rengøringen ikke var tilfredsstillende.
Den rapport kan du læse HER.
Det har ikke været muligt – som sidste gang – at få en kommentar fra ejeren af Chopsticks House.