Polsk træner langer ud efter Nicki Pedersen

Nicki Pedersen. Foto: Jens Nørgaard Larsen/Scanpix.
Offentliggjort Sidst opdateret

I weekenden kunne man opleve, hvordan speedway-stjernen Nicki Pedersen endte i et sammenstød med Jason Doyle under en match i Polen, der udelukkede Pedersen fra resten af matchen. Det resulterede i, at danskeren efterfølgende røg i håndgemæng med en polsk træner.

Den danske speedway-stjerne har ikke haft det bedste ry blandt sine kollegaer, da hans temperament har ført ham ud i en håndfuld nærkontakt-episoder. Det skete igen i søndags, da Nicki Pedersen blev udelukket efter et sammenstød med den australske speedwaykører Jason Doyle.

Ude i ryttergården kom Pedersen i et voldsomt håndgemæng med træneren fra den polske klub Torun, Jacek Gajewski, efter han skulle have spyttet og råbt provokerende efter Pedersen.

»Han begynder at kalde mig wanker, spytte efter mig, og råbe at nu skal vi slås. Det får mig selvfølgelig op på mærkerne, og jeg får ham så skubbet væk fra min bås,« siger han til TV2 Sporten.

På det polske sportsite Sportowefakty fortæller Jacek Gajewski, hvorfor han gik hen til Pedersens bås.

»Pedersen har ikke nogen sportsånd, når man kører direkte ind i en modstander. Det kunne have haft tragiske konsekvenser,« siger Gajewski, der samtidig forklarer, at han har sagt det, som alle føler og tænker om den danske speedwaykører.

Tidligere på året var Nicki Pedersen også ude i et sammenstød med amerikaneren Greg Hancock i forbindelse med et løb, og det havde Toruns-træner også en kommentar til:

»Den dårlige adfærd Pedersen har udenfor banen viste sig tydeligt inde på banen i søndags og tidligere på året, og det rejser store følelser og meninger hos sportsfolk,« fortæller Jacek Gajewski.

Powered by Labrador CMS