Politihund stopper mand på flugt

Forinden var der blevet begået et bankrøveri, manden nu knyttes til.

Hunden løb manden op, og de tobenede kolleger stod for selve anholdelsen. Arkivfoto.
Offentliggjort Sidst opdateret

En politihund var tirsdag hurtig, da den omkring 13.30 var med til at løbe en mistænkt bankrøver op i Hobro. Det oplyser Nordjyllands Politi i to pressemeddelelser (et og to), der samler op på dagens dramatiske begivenhed.

Selve bankrøveriet fandt sted ved 13.00-tiden. En mand, maskeret med styrthjelm, trådte ind i Danske Bank på Adelgade i Hobro. Han gik hen til kassen og truede sig med en pistol til at få adgang til et ukendt pengebeløb.

Manden flygtede herefter fra stedet i en bil, og politiet blev tilkaldt. Bilen blev set i Hobro Midtby af en patrulje. Betjentene satte efter, bilen blev jagtet, og turen gik mod Stenild og tilbage mod Hobro. Inde i Hobro, på Adelgade, blev bilen efterladt, og manden fortsatte flugten til fods.

Nu blev en hundepatrulje sat ind, og manden blev løbet op. Han blev anholdt cirka 13.30 og sigtet for væbnet røveri.

Stjålet bil fyldt med indicier

”Der er tale om en 33-årig mand fra lokalområdet omkring Hobro,” siger lederen af politiets efterforskning, vicepolitiinspektør Anders Uhrskov i en af politiets pressemeddelelser.

Bilen viste sig at være brugsstjålet, og i den fandt man udbyttet fra bankrøveriet såvel som det våben, der blev brugt. Politiet oplyser, at borgere i området i den kommende tid formentlig vil møde mere politi end ellers. Det er fordi, sagen stadig efterforskes.

”Er der nogen, der ligger inde med oplysninger, som er relateret til hændelsen – så skal man ringe til politiet på 114,” lyder opfordringen fra vicepolitiinspektør Anders Uhrskov, i en af de to pressemeddelelser.

Powered by Labrador CMS