Politiet leder i skrald for at finde drabsvåben

Politiet har indsamlet skrald fra "et større område" i jagten på den kniv, der dræbte Louise Borglit.

Offentliggjort Sidst opdateret

I jagten efter spor i forbindelse med drabet på Louise Borglit, har politiet nu været i gang med en større eftersøgning.

Blandt andet er man på jagt efter den kniv, som den 32-årige kvinde blev stukket ned med, da hun var ude for at lufte sin søsters golden retriever.

– I løbet af tirsdag har vi samlet en del af dagrenovationen ind i et større område i håbet om eventuelt at finde et gerningsvåben og andre effekter, som kunne have interesse, siger talsmand i sagen, Peter Malmose fra Københavns Vestegns Politi.

Efterforskningslederen fortæller, at politiet ikke har låst sig fast på nogen bestemt hypotese om, hvem drabsmanden kan være, men til BT har Peter Malmose udtalt:

– Vi har fået navne på konkrete personer ud fra det signalement, vi har sendt ud af en mulig gerningsmand.

I håbet om at komme nærmere en idé om, hvem drabsmanden er, har politiet indsamlet overvågningsvideo fra området.

Ifølge Peter Malmose er der en del videokameraer i nærheden, og det er politiets håb, at de kan have fanget noget, som kan føre politiet på sporet af gerningsmanden.

Bestialsk drab

Louise Borglit, der blev dræbt med flere knivstik i parken, var ude for at lufte sin søsters hund, da hun af endnu ikke fastlagte grunde blev stukket ned af gerningsmanden, der altså endnu er på fri fod. Politiet har tidligere oplyst, at kvinden var “synligt gravid”.

– Det er et bestialsk drab. Hun havde hverken taske eller noget med, sagde efterforskningsleder Hans Christian Tonnesen tidligere lørdag til Newsbreak.dk.

Dermed fastslår han, at det med al sandsynlighed ikke er et tilfældigt røveri. Intet er nemlig blevet fjernet fra den gravide kvinde.

Louise var iklædt olivengrønt regntøj og blå gummistøvler. Tøjet var hendes svogers, og det rejser det naturlige spørgsmål. Blev Louise forvekslet med en anden? Hun gik altså med søsterens hund og iført sin svogers overtøj.

I forbindelse med efterforskningen har politiet afhørt alle personer i umiddelbar relation til den afdøde kvinde og ingen af dem er mistænkt i sagen. Det samme gør sig gældende for faderen til det ufødte barn.

Det understreges af politiet, at der ikke er fundet noget afgørende spor eller tegn på motiv i den forbindelse.

 

Powered by Labrador CMS