Politiet indtager gangbro efter anmeldelse om nedkastet genstand

Sagen er en kende mystisk i skrivende stund.

Genstanden blev kastet fra denne gangbro. Foto: Google Street View.
Offentliggjort Sidst opdateret

Nordjyllands Politi har tirsdag aften befundet sig i stor stil omkring Ny Nibevej i Aalborg. Betjente og hunde har søgt efter en bestemt person i området, efter at en 21-årig mand tidligere onsdag aften ringede til politiet, skriver Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Det gjorde han, efter at han så en person stå på gangbroen, der hedder Vestervangsstien, der går over Ny Nibevej og kaste en genstand ned på vejen, netop som den 21-årige kørte under broen. Genstanden ramte bilens kofanger, hvilket der kom en mindre skade ud af.

Den 21-årige var chokeret efter hændelsen, og han kørte ind til siden. En billist, der kørte bag den 21-årige, så også personen på gangbroen, og personen er den, politiet har ledt efter onsdag aften.

En hundepatrulje har fundet en basketball på netop Ny Nibevej. Der var frisk fært på, og bolden er beslaglagt. Om det er den genstand, der blev kastet, er ikke bekræftet. Personen på gangbroen blev ikke fundet, men vedkommende er efterlyst med følgende signalement:

– Mand
– Lav højde
– Mørkt tøj
– Sort cap/kasket

Har du oplysninger, der kan bidrage til sagens opklaring, bedes du kontakte Nordjyllands Politi på 114.

Powered by Labrador CMS