Politiet gennemsøger sø efter drab på gravid

Københavns Vestegns Politi gennemsøger torsdag søen i Elverparken for mulige spor i sagen om det brutale drab på 32-årige Louise Borglit.

Vestegnens politi er torsdag i gang med at gennemsøge en sø i jagten på spor i drabssagen fra fredag. Foto: Politi
Vestegnens politi er torsdag i gang med at gennemsøge en sø i jagten på spor i drabssagen fra fredag. Foto: Politi
Offentliggjort Sidst opdateret

I endnu et forsøg på at sikre spor, der kan hjælpe i opklaringen af det bestialske mord på den 32-årige Louise Borglit, er Københavns Vestegns Politi torsdag formiddag i gang med at gennemgå en sø i Elverparken. Det oplyser politiet på Twitter.

Det var i netop Elverparken, at den synligt gravide kvinde blev dræbt med flere knivstik direkte i brystet fredag, og politiet har ved flere lejligheder bekræftet over for Newsbreak.dk, at gerningsvåbnet – formodentlig en kniv – endnu ikke er blevet fundet. Det er uvist, hvad politiet præcis leder efter i søen, men det er på ingen måde utænkeligt, at det netop er det manglende våben, der er genstand for eftersøgningen.

Ifølge EB.dk, der er til stede ved aktionen, har politiet hentet hjælp ved Søværnets Minørtjeneste, der gennemsøger søen med metaldetektorer.

Har gennemrodet affald

Tidligere har politiet også indsamlet affald fra omkringliggende ejendomme i jagten på afgørende spor. Det bekræftede talsmand i sagen, vicepolitiinspektør Peter Malmose, onsdag aften.

– I løbet af tirsdag har vi samlet en del af dagrenovationen ind i et større område i håbet om eventuelt at finde et gerningsvåben og andre effekter, som kunne have interesse, sagde han.

Han forklarede desuden, at politiet ikke har låst sig fast på nogen bestemt hypotese om en gerningsmand.

Den efterlyste mand fra Elverparken

Et vidne havde lørdag til politiet fortalt, at hun fredag aften havde hørt flere skrig og kort tid efter stødte på en mand i Elverparken, der slog opgivende ud med sine arme, hvorefter han forsvandt.

I forbindelse med den offentlige efterlysning af manden, som det kvindelige vidne stødte på, udsendtes følgende signalement:

-Mellem 28 og 30 år gammel.
-Han er cirka 180 til 190 centimeter høj.
-Han er tynd/spinkel af bygning og har markeret tyndt ansigt.
-Han var ifølge vidnet iført sort jakke med hætte, sorte bukser og mørke sko.
-Hætten på jakken havde manden slået op, og under den bar han en sort kasket.

Powered by Labrador CMS