Politiet byder velkommen til Folkemødet

Der hersker en anspændt stemning hos politfolkne i Allinge, som alle bærer skudsikre veste. Der modtages en hastende melding på radioen og øjeblikket efter sætter de fire betjente i løb. Politifolkne er meget opmærksomme på omgivelserne. Folkemødet onsdag den 10 juni. Foto: Morten Brandborg/Scanpix
Offentliggjort Sidst opdateret

Torsdag dag bliver der taget hul på Folkemødet på Bornholm, og politiet vil være massivt til stede til begivenheden.

Bornholms Politi byder i en pressemeddelelse velkommen til Folkemødet, der starter i dag. Der er blevet hentet ekstra politi til øen for at sikre sikkerheden og trygheden for deltagerne på Folkemødet.

– Bornholms Politi har stort fokus på, at politiet er til stede og tilgængelige under Folkemødet, ligesom vi i tæt samarbejde med arrangørerne, øvrige myndigheder og ikke mindst borgerne og de erhvervsdrivende vil søge at skabe så trygge rammer som muligt, når så stort et arrangement gennemføres, skriver Bornholms Politi i en presemeddelelse.

Politiet oplyser samtidig, at der i en periode vil være parkeringsforbud nogle steder i Allinge, og opfordrer generelt deltagere ved Folkemødet og Bornholms indbyggere om at orientere sig med dette trafikkort. Politiet understreger, at der vil være stort fokus på eventuelt ulovligt parkederede biler i år, og at de kan blive fjernet for at sikre, at udrykningskøretøjer kan komme til.

Så er politiet klar til dette års Folkemøde i Allinge. Bornholms Politi har ikke overraskende fået en smule assistance…

Posted by Bornholms Politi on Wednesday, June 10, 2015

Powered by Labrador CMS