Playboys horehus er slidt ned

Magien er helt forsvundet i playboy-boss Hugh Hefners kendte horekasse – nu må pigerne end ikke have mandlige besøg.

Offentliggjort Sidst opdateret

Magien om Hugh Hefner og hans livsværk Playboy Magazine er stille og roligt ved at fordampe.

Ikke blot opgiver bladet nu at bringe helt afklædte og frække damer.

Nu afslører den engelske topmodel, Carla Howe, overfor en række britiske medier – blandt andet The Sun og The Mirror – at der efterhånden er flere sygeplejersker i 89-årige Hefners playboy-hus end letpåklædte kvinder.

Nedslidt og lugter

Carla Howe fortæller også, at det gamle horehus – Playboy Mansion i Bevery Hills – er totalt nedslidt med pletter på møblerne, gamle telefoner, der hænger på væggene og tomme værelser, der lugter af fugt.

Hefner var kendt for i sine velmagtsdage at holde regulære sex-orgier i hjemmet med kendte mandlige stjerner og politikere, som i en lind strømmede til huset for at ryge store cigarer, drikke sjusser og blive nusset i nakken ( og andre steder ) af de mange brystfagre kvinder, der var overalt i hjemmet.

Nu går det mere stille for sig.

Sygeplejersker over alt

– Der er ingen topløse kvinder og orgier. Hef er så svag, at man bliver fulgt af en gruppe sygeplejersker over alt, lyder det fra modellen.

Den 89-årige mangemillionær bruger en stor del af sin vågne tid på at spille bræt-spil – blandt andet skak – med sine venner. Og ellers ser han gamle film om og om igen.

– Han forlader stort set aldrig hjemmet og nægter at ændre noget som helst i huset. Det virker som om, at hele hjemmet er frosset fast i 80-erne, forklarer Carla Howe.

Heller ikke på det kulinariske plan er der så meget tryk på kedlen hos Hugh Hefner som tidligere. Han spiser præcis klokken 18.30 hver aften. Helst et stykke oksekød med persille-sovs, som ifølge modellen smager som hospitalsmad.

Elendig mad og tidligt i seng

Klokken 19.00 ser Hugh Hefner en gammel film og herefter trisser han direkte i seng.

Carla og hendes søster Melissa har boet i playboy-hjemmet i tre år. Og nu beskriver hun opholdet som at være i fængsel på grund af de mange regler.

Kvinderne må for eksempel ikke have mandlige gæster i hjemmet med de 22 soveværelser.

En af tidligere beboere, Izabella St. James, afslørede i 2010, at livet  det tidligere så fashionable  hjem slet ikke er så glamourøst.

– Møblerne i værelser så ud som om, at de var købt i en genbrugs-butik, har Izabella fortalt.

Hefner selv gider ikke fortælle noget om sit liv.

Daily Mail har forgæves forsøgt at få en kommentar fra ham.

Powered by Labrador CMS