Park fyldt med fælder: Mand spiddet på populær vandresti

Nogen har sat fælder op i en populær park.

Nogen har forsøgt at gøre parken til en dødsfælde.Arkivfoto: SCANPIX
Arkivfoto: SCANPIX

Offentliggjort Sidst opdateret

En park er blevet lukket, efter nogen har sat fælder op på vandrestierne. En af fælderne har spiddet en løber, og politiet prøver lige nu på at finde resten af fælderne.

Pinnacle Park, der ligger i North Carolina i USA, er blevet inficeret med små spyd. Og for et par uger siden løb en løber ind i et af dem og blev spiddet. Han havde brug for medicinsk assistance og fik en stivkrampevaccination. Det skriver Blue Ridge Outdoors.

Politi gennemsøger stier med metaldetektorer

En uge senere løb en anden ind i en lignende fælde. Men denne gang var det heldigvis mindre alvorligt, da spyddet kun gik igennem personens støvle og ikke ramte foden. Men det har alligevel fået parken til at lukke på ubestemt tid.

Parken er fredet og bliver rent formelt brugt som et vandskel for byen Sylvia. I parken er der et helt net af populære vandrestier, hvor der også er en yndet udkigspost.

Ifølge et lokalmedie blev mindst 29 kilometer af parkens stier gennemsøgt af myndighederne med metaldetektorer mandag eftermiddag.

Politichefen Davis Woodward siger, at der er en dusør på 7.000 kroner, hvis man har informationer, der fører til en anholdelse af de ansvarlige.

Powered by Labrador CMS