Ovnstegt svinemørbrad på 18 minutter

Opskrift på ovnstegt svinemørbrad

Saftig og mør, ovnstegt svinemørbrad, der skal have 18 minutter i ovnen. Serveres eventuelt med flødekartofler. Foto: Guffeliguf.dk.
Offentliggjort Sidst opdateret

God og nem opskrift på ovnstegt svinemørbrad. Mørbraden steges uden brug af sølvpapir, og er klar efter 18 minutter i ovnen.

Til ovnstegt svinemørbrad skal du bruge:

1 svinemørbrad
Smør
Salt og peber

Se også: Sådan laver duforloren haremed god sovs

Fremgangsmåde til ovnstegt svinemørbrad:

Afpuds svinemørbrad, hvor blandt andet sølvsenen skæres væk og kasseres.

Varm en pande op ved høj temperatur, og kom lidt smør på. Straks det er blevet nøddebrunt lægges svinemørbrad på.

Brun mørbraden godt på alle sider.

Find et ildfast fad frem, og læg mørbraden i fadet. Giv den lidt salt og peber, og stil fadet i en forvarmet ovn ved 200 grader varmluft.

Her steges svinemørbraden nu i 18 minutter, hvorefter den tages ud og hviler på et skærebræt. Du skal ikke lægge noget over kødet, da det så vil stege videre.

Skær den stegte mørbrad ud i tynde skiver, og server eventuelt med flødekartofler.

Se den udvidede opskrift påsvinemørbrad i ovnher.

Powered by Labrador CMS