Overholdt ikke sengetiden: Seks elever sendt på strafekspedition

Foto: Colourbox.com (Modelfoto)
Offentliggjort Sidst opdateret

Seks elever på en sportsefterskole i Sønderjylland blev en nat taget med på en strafekspedition, fordi de ikke passede skolens sengetider.

Sportsefterskolen SINE i Løgumkloster i Sønderjylland har brugt for voldsomme metoder, da seks elever for et par måneder siden blev sendt på en strafekspedition. Årsagen var, at de ikke overholdt skolens sengetider, skriver DR Syd.

Strafekspeditionen fik en familie til at klage over sportsefterskolen og de fik i går konsekvenser. Formand for skolens bestyrelse, Johan Van Putten, valgte at trække sig efter et ekstraordinært bestyrelsesmøde. Desuden er forstanderparret sygemeldt.

Ved strafekspeditionen blev to af eleverne taget med i en bil, hvor de sad uden sikkerhedsseler. Desuden talte den ansvarlige lærer alt for hårdt til minimum én af eleverne. Denne lærer har selv taget sin afsked inden klagesagen startede.

Faren til den ene af drengene, Mike Simonsen, mener derfor at klagen var berettiget:

– At jeg klager, er måske langt hen ad vejen udtryk for, at det er min søn, som uskyldig er tvunget med på den tur. Min søn var ikke en af dem, der stod til afstraffelse, siger Mike Simonsen og fortsætter:

– Min søn lå rent faktisk og sov i sin seng, da de andre blev taget i et eller andet, som forstanderen ikke syntes var i orden, men valgte så at pege på min søn og sige, vi tager også lige dig med, siger Mike Simonsen til DR Syd.

Powered by Labrador CMS