Ove Pedersen dropper Fredericia: Ny træner i Hobro

Ove Pedersen er ny træner i Hobro

Hobro henter Ove Pedersen som ny cheftræner. Foto: Claus Fisker/Scanpix (Arkivfoto)
Offentliggjort Sidst opdateret

Han er kendt som brandslukker – og nu er Ove Pedersen igen blevet tilkaldt i en nødsituation.

Hobro skriver på sin hjemmeside, at den erfarne træner er blevet ansat i Superligaens absolutte bundprop. Det sker på en kontrakt frem til sommeren 2017.

»Det er et kæmpe skridt opad for klubben, at vi har sikret os en trænerkapacitet som Ove Pedersen, der både er rutineret og visionær. Ove skal bygge på i klubben, og han bliver en vigtig brik i bestræbelserne på at fortsætte den rivende udvikling som klubben har været inde i gennem de senere år,« siger sportschef Jens Hammer Sørensen om træneren, der nu forlader 1. divisionsklubben Fredericia.

I Hobro skal han nu erstatte Lars Justesen, der har været midlertidig træner i den nordjyske klub, siden Jonas Dal tidligere på efteråret rejste til Esbjerg.

Hobros bundplacering skræmmer ikke

Hobro er på sidstepladsen i Superligaen med kun 9 point for 16 kampe. Der er seks point op til den rigtige side af nedrykningsstregen. Der mangler endnu to runder af efterårssæsonen.

»Det tiltaler mig, at der i Hobro IK ligger en klar vision og handlingsplan. Det handler ikke kun om brandslukning, selvom resultaterne i første fase er det vigtigste. Det er stort set ikke den situation, at jeg ikke har været igennem som træner, og første del af opgaven minder meget om en opgave, som jeg har prøvet før,« siger Ove Pedersen, der altså har skrevet kontrakt ud over denne sæson.

Ove Pedersens seneste superliga-ophold var i OB, hvor han tog over fra Troels Bech i september sidste år. Her var han sæsonen ud og reddede klubben fri af en kritisk plads i bunden.

Powered by Labrador CMS