Oleg Tinkov lukker i om Riis-suspendering

Foto: Nils Meilvang/Scanpix.
Offentliggjort Sidst opdateret

Siden BTs afsløring af, at Bjarne Riis er blevet suspenderet fra det russisk-danske hold Tinkoff-Saxo, har den excentriske russiske holdejer Oleg Tinkov ikke været til at få fat i.

Millionær-russeren har endnu ikke meldt noget officielt ud omkring Bjarne Riis, men har derimod været yderst aktiv på det sociale medie Twitter. Her har han blandt andet uploadet billeder af sig selv og sin søn Pasha fra Kyoto i Japan og senere fra Shanghai.

BT kan nu afsløre, at Oleg Tinkov er indlogeret på det yderst eksklusive fem-stjernede Mandarin Oriental Pudong Hotel i Shanghai, der ligger ved den smukke flod Huang Pu ved byen Lujiazui. Shanghais fineste hotel, hvor suiterne typisk koster over 100.000 kroner pr. nat.

Her talte BT med russeren, der yderst overrasket ikke ville sige noget om den verserende sag og suspenderingen af Bjarne Riis.

»Jeg har absolut ingen tid til at snakke med jer. Jeg forventede ikke et opkald fra jer,« sagde han, da BT talte med russeren.

Da BT henvendte sig igen, havde Oleg Tinkov lukket for telefonlinjen mellem sit værelse og receptionen.

Suspenderingen af Bjarne Riis kom efter en længere stridighed og magtkamp mellem danskeren og Oleg Tinkov, der eskalerede med et stort skænderi mellem de to under det italienske løb Tirreno-Adriatico, som den franske avis L’Equipe kunne berette om.

Oleg Tinkov har siden BTs afsløring mandag flittigt omtalt BT og danske medier generelt på Twitter. Siden mandag har BT forsøgt at få fat i holdejeren – blandt andet onsdag igennem Twitter – hvortil Oleg Tinkov blandt andet har svaret, at han vil have penge for en udtalelse.

Indtil videre er der intet nyt omkring Riis’ situation, og hvor lang tid suspenderingen gælder. Oleg Tinkov lader imidlertid ikke til at ville melde noget ud endnu.

Powered by Labrador CMS