Ødelægger maden: Begår du disse køkkenfejl?
Der er en række fejl, du bør undgå, når du laver mad.
Et godt måltid mad er nok noget, de fleste danskere sætter stor pris på – men gode intentioner og store planer i køkkenet kan let udvikle sig mindre heldigt, hvis ikke man føler sig hundrede procent komfortabel med madlavningens kunst.
(Artiklen fortsætter under videoen)
Et kedeligt – eller måske direkte dårligt – måltid kan dog forbedres markant, hvis bare man formår at rette op på en række gængse fejl i køkkenet, som mange danskere formentlig begår uden at vide det.
I galleriet ovenfor kan du se, hvilke gængse fejl i køkkenet du bør undgå.
Det er det amerikanske magasin Reader’s Digest, der står bag listen.
Vær ikke bange for færdigretter
Kniber det med tiden i hverdagen, bør man ikke være bange for at ty til færdigretter.
Det har den kendte kok Claus Holm tidligere udtalt til Ritzau.
Så længe du selv opper oplevelsen lidt.
– Det er vigtigt at huske på, at smagene surt, sødt, salt og bittert altid skal være til stede, siger Claus Holm.
– Køber du en tomatsuppe fra Mou, så kan du give den lidt æbleeddike, røget salt og balsamico. Pludselig har du en helt anden suppe, som fuldstændig har ændret sig smagsmæssigt, forklarer han.