Ny Ipad kan være befængt med fejl fra fabrikken

Hos Apple mener man måske ikke rigtigt, at der er tale om en fejl.

Offentliggjort Sidst opdateret

Får du en Ipad i julegave i år, eller køber du en til dig selv, er der en risiko for, at den er en smule bøjet fra det sekund, du pakker den ud af æsken.

Teknologimediet The Verge omtaler historien, der blandt andet fik liv på et Apple-forum, hvor brugere i en måneds tid har diskuteret, problemstillingen.

Hos The Verge arbejder der en skribent, der ved selvsyn har konstateret, at hans 11″ Ipad Pro har fået en lille kurve efter to ugers brug. Skribenten byttede produktet til et nyt og kunne konstatere, at erstatningen var bøjet på samme måde.

Side-effekt

The Verge skriver, at Apple kender til problemstillingen, men hos Apple virker man ikke til at ville anerkende det for at være netop det, en problemstillingen.

Den kurve, man kan opleve på den nye Ipad er et resultat af den proces, produktet gennemgår når det bliver produceret.

– Det er en sideffekt, og det skulle ikke forværres over tid eller påvirke produktet negativt i dagligt brug, skriver The Verge.

Historien er langt fra den eneste om Apple-produkter, der opstår mærkelige fejl på. Du kan i galleriet til denne artikel se eksempler på andre sager, hvor Apple og gigantens kunder var uenige om, hvad der var acceptabelt eller ej på et produkt til flere tusind kroner.

Dem har Macworld samlet til os.

Powered by Labrador CMS