Nu smiler denne restaurant igen
Liberta Restaurant og Pizzaria har fået en glad smiley igen, efter Fødevarestyrelsen var på kontrolbesøg
Liberta Restaurant og Pizzaria på Frijsenborgvej i Risskov kan igen fremvise en glad smiley, efter Fødevarestyrelsen var på besøg den 5. november.
Ifølge Kontrolrapporten er alle forhold nu bragt i orden.
Ved besøget i august så det ellers ikke for godt ud.
Kød blev opbevaret for varmt
Fødevarestyrelsen kontrollerede 31. august Liberta Restaurant & Pizzaria. Her viste det sig, at temperatur i øverste halvdel af kantine blev målt til følgende: skinke 9,4 grader, hakket kød 15,5 grader, kebab 15,5. Temperatur i midten af kantinen er målt til: hakket oksekød 9,1 grad og temperatur i bunden af kantinerne er målt som værende i orden. Omgivelsestemperaturen var 22,4 grader. Disse produkter ( hakket kød, kebab og revet skinke) må maksimalt opbevares ved 5°C, skriver Fødevarestyrelsen i kontrolrapporten.
Kødet blev kasseret under tilsynet. Det gav en indskærpelse og det koster en opfølgende kontrol, som skal betales af virksomheden.