Nu kommenterer Tinkov på Riis-suspendering

Foto: Nils Meilvang/Scanpix.
Offentliggjort Sidst opdateret

Spekulationerne omkring Bjarne Riis’ skæbne på Tinkoff-Saxo buldrer derudaf, men nu melder holdejer Oleg Tinkov sig på banen med en kommentar, der kan tolkes som om, at den danske team manager definitivt er færdig på cykelholdet.

Efter Bjarne Riis blev suspenderet forud for søndagens klassiker Milano-Sanremo har Oleg Tinkov ellers udelukkende valgt at håndtere sagen ved på Twitter at forholde sig meget ironisk til Danmark og danskerne.

Men på selvsamme sociale medie, hvor Oleg Tinkov som regel vælger at ytre sig, mere end antyder den russiske rigmand nu, at Bjarne Riis definitivt er fortid på det cykelhold, han solgte til Tinkov i 2013.

Tinkov skriver følgende på Twitter:

»Kære fans af Tinkoff-Saxo. Jeg forsikrer jer om, at holdet vil være stærkere end nogensinde i denne sæson. Vi er et Super TEAM, og minus en vil ikke ændre noget som helst,« skriver russeren i opdateringen.

Det var BT, der mandag kunne afsløre, at den russiske rigmand havde suspenderet team manager Bjarne Riis – blandt andet på grund af stor utilfredshed med Tinkoff-Saxos resultater indtil videre i denne sæson.

Tirsdag sendte Tinkoff-Saxo så en pressemeddelelse ud, der gav flere spørgsmål end svar, men som bekræftede, at Bjarne Riis er suspenderet fra det, der engang var hans livsværk. I pressemeddelelsen fremgik det, at Tinkoff-Saxo ikke havde yderligere kommentarer til sagen.

Men holdejer Oleg Tinkov havde altså torsdag alligevel en kommentar til hele den opsigtsvækkende situation omkring Bjarne Riis.

Powered by Labrador CMS