Nu er det slut: Fortnite er gået i sort

Hvad der skal ske nu er uklart, men Fortnite kan ikke spilles i øjeblikket.

Offentliggjort Sidst opdateret

I hvad der efterhånden føles som en evighed har Fortnite været spillet, som alle talte om.

Hvis du har børn eller selv er en af de mange barnlige sjæle, så har du helt sikkert prøvet kræfter med det stærkt vanedannende overlevelsesspil, som har taget verden med storm.

Men nu er der nyt omkring det populære spil – eller jah, faktisk er der ikke så meget at sige. Spillet er nemlig gået i sort. Det skriver blandt andre Forbes.

Søndag skete der nemlig noget, som for mange kan synes dybt forunderligt og skørt. Folkene bag Fortnite har nemlig skabt et live event, der blot hedder ‘The End’, eller på dansk ‘slutningen’.

Det hele startede ud med, hvad der skulle forestille en raket, der blev affyret, inden hele spillet blev forvandlet til et sort hul.

Mere præcist skete der det, at en stor timer ramte nul i ægte Nasa-stil, når en raket skal skydes ud i verdensrummet.

Hvirvelstrøm opsluger alt

I spillet skød en raket op i verdensrummet, inden flere fulgte – og kiggede man op i himmelen inde i spillet, så ville man kunne se raketterne med det blå lys skyde afsted i en lind fart. De mange raketter landede overalt på banen, inden størstedelen ramte en stor meteor, der skabte en sprække i verdenen.

Den pludselige eksplosion skabte en verden, hvor alt gik i stykker. Der opstod en hvirvelstrøm, som opsugede alt i spillet, nærmest som når man ser en video af en tornado, der splitter huse til atomer.

Alt forsvandt ind i hvirvelstrømmen – spillere, våben, hele banen – alting. Og det efterlader de mange millioner Fortnite-spillere med kun en ting at se. Et sort hul. Du kan forlade skærmen med det sorte hul, men du kan ikke spille spillet – det er så at sige dødt.

Det efterlader et spørgsmål, hvad dælen sker der? Hvorfor ødelægger man et spil, der tilbage i maj 2018 havde en indtjening på over to milliarder kroner, selvom spillet i princippet kan spilles helt gratis?

Er epoken slut?

Det pludselige sorte hul har med garanti efterladt en masse børn og unge rasende, da de gerne vil spille deres favoritspil. I Danmark er det nok endnu mere frustrerende, fordi det er skolernes efterårsferie. Kigger man nærmere på de sociale medier hos Fortnite, så bliver man ikke meget klogere – her er alt nemlig også forvandlet til et sort hul. De har i hvert fald uploadet billeder af enten komplet mørke eller ændret farvekoderne til at være helt sort.

Hvor spillet i princippet er uspilleligt og synes dødt, så skal man nok ikke frygt, at Epic Games, der står bag spillet, har i sinde at dræbe deres guldæg. Derimod går rygterne nu på, at det længeventede nye ‘map’ eller bane, som vi vil kalde det på dansk, er på vej.

I månedsvis har der været rygter om, at der ville komme en ny bane, som man kan spille, men uden at det har været tilfældet.

Tilbage må Fortnite-fans blot væbne sig med tålmodighed – fordi ingen ved, hvad der sker, hvornår det sker og hvorfor det sker. Man må blot vente på, at der sker noget nyt.

Powered by Labrador CMS