Mor til trafikdræbt søn modtager anonymt brev fuld af had

21-årige Kasper Pedersen mistede livet i en trafikulykke syd for Tønder onsdag den 25. april 2018. Siden har hans familie forsøgt at finde mening med tilværelsen - men er nu blevet lagt for had gennem et anonymt brev.

Kasper Pedersen mistede livet i en trafikulykke onsdag den 25. april. Nu har familien modtaget et hadebrev fra en anonym afsender. Arkivfoto: Scanpix
Offentliggjort Sidst opdateret

Det er enhver forælders værste mareridt – at miste sin søn eller datter.

Den 21-årige Kasper Pedersen mistede livet i en trafikulykke syd for Tønder onsdag den 25. april. Den unge mand stammer fra Uge ved Sæd i det sydvestjyske.

Dermed mistede også Britta og Kurt Pedersen deres ene søn i en alt for tidlig alder – i en meningsløs ulykke.

Modtog et hadebrev i postkassen

Og som om det ikke er mere end rigeligt, så har Kasper Pedersens familie nu også modtaget et vaskeægte hadebrev i postkassen.

Et brev, der primært handler om, at familien – ifølge den anonyme afsender – har gjort alt for meget ud af sønnens død via opslag på Facebook.

Afsender har tilsyneladende ondt af, at familien har valgt at bruge det sociale medie til at mindes den søn, der så brat er blevet revet ud af deres liv.

Efterladt familie mærker stor vrede

Det er Kasper Pedersens storebror, Dennis Pedersen, der har valgt at lægge et billede af både brev og konvolut op på Facebook.

Det kan læses her (artiklen fortsætter under billedet):

Til JydskeVestkysten fortæller han, at både han og forældrene naturligvis er blevet kede af brevet – men at det allermest har gjort dem vrede.

– Min mor tog det relativt pænt, men jeg blev vred. Hvordan kan man finde på at sparke til en, der ligger ned, fortæller Daniel Pedersen til dagbladet.

Arrangerede mindekørsel via Facebook

Det er ham, der har lavet alle Facebook-opslagene efter lillebroderens død. Opslag, der blandt andet handlede om mindekørsel og bisættelsen.

Allerede samme aften, hvor Kasper Pedersen var blevet dræbt om morgenen, lykkedes det at arrangere en mindekørsel, hvor flere hundrede venner og bekendte deltog – og viste deres store respekt for den døde kammerat.

Siden blev den 21-årige bisat fra Uge Kirke – og også her var fremmødet enormt.

Men det bitre brev er naturligvis en streg i regningen for den efterladte familie.

Afviser at afsenderen er blandt vennerne

I brevet er blandt andet en opfordring: “Vågn dog op og lad være med at gøre så stort et nummer ud af en begravelse”. Og brevet fortsætter:

“Det er svært at miste så ung en mand, men prøv at søge lidt trøst hos hinanden og ikke på nettet”.

Dennis Pedersen er rystet over brevet – og afviser på det kraftigste, at afsenderne er blandt familiens venner, som de ellers underskriver sig i brevet.

– Hvis jeg vidste, hvem det var, havde jeg ikke engang noget at sige til dem. Sådan nogle lave mennesker skal bare ud af vores liv, fortæller Dennis Pedersen til JydskeVestkysten.

Opslaget er blevet delt og kommenteret flittigt

Dennis Pedersens opslag, der altså også viser et billede af de specielle hadebrev, er blevet delt flittigt.

I skrivende stund har tæt på 300 Facebook-brugere valgt at dele opslaget – og der er også kommet adskillige kommentarer.

Her giver folk tydeligt udtryk for afsky over for brevet og indholdet deraf.

Det skrev vi om ulykken:

Newsbreak.dk omtalte onsdag den 25. april den trgiske ulykke, der kostede Kasper Pedersen livet:

Syd- og Sønderjyllands Politi bekræfter nu, at det var et særdeles alvorligt frontalsammenstød, der skete onsdag morgen på Sønderløgum Landevej ved Tønder. Newsbreak.dk forsøgte ved 10.30-tiden at få oplyst nyt om ulykken, men vagtchefen henviste til en pressemeddelelse, der var på trapperne.

Den er nu kommet, og meddelelsen indeholder tragisk nyt.

To biler kørte direkte sammen i ulykken, der blev anmeldt klokken 08.01. En 21-årig mand, der førte den ene bil, blev på stedet erklæret død af en tilkaldt læge. Føreren af den modsatkørende bil, en 29-årig dansk statsborger bosat i Tyskland, blev alvorligt kvæstet.

Han er fløjet med helikopter til Odense Universitetshospital, oplyser politiet, der også har underrettet de to personers pårørende.

Powered by Labrador CMS