Mor og tre børn fundet dræbt på Kobbelvænget: Familiens far er anholdt

Manden skal fremstilles i grundlovsforhør tirsdag aften.

Politiet blev mødt af et grusomt syn i lejligheden. Foto: Presse-fotos.dk
Offentliggjort Sidst opdateret

En mand er tirsdag blevet anholdt og sigtet for drabene på en kvinde og hende og mandens tre børn i en lejlighed ved Kobbelvænget i Brønshøj.

Sagen begyndte for politiet, da man tirsdag morgen rykkede ud til en anmeldelse om husspektakler ved Kobbelvænget i Brønshøj. Her fandt man ofrene for den grusomme handling.

– Vi fik anmeldelsen og sendte patruljer ud 07.30, fortæller Ove B. Larsen, Vicepolitiinspektør og efterforskningsleder ved Københavns Politi, til Newsbreak.dk.

Da betjentene ankom, blev det hurtigt klart, at der var foregået noget forfærdeligt. Men det var i starten ikke helt sikkert, hvor mange af ofrene, der faktisk var døde. Det betød, at ambulancer med reddere og læger dukkede op ved Kobbelvænget.

– De forsøgte at give livreddende førstehjælp, forklarer Ove B. Larsen.

Førstehjælpen var forgæves; tre børn og en kvinde var blevet dræbt. Og politiet kunne hurtigt anholde en mistænkt.

– Det er faderen til de tre børn og ægtemanden til kvinden, fortæller Ove B. Larsen, og tilføjer, at manden befandt sig i lejligheden på Kobbelvænget, da politiet ankom

Intet fortilfælde

Newsbreak.dk spurgte Ove B. Larsen, om man hos politiet før var blevet kaldt ud til husspektakler hos familien på Kobbelvænget. Det afkræftede efterforskningslederen.

Der er dog noget tyder på, at det gik særdeles voldsomt for sig, hvad der end skete i lejligheden, tirsdag morgen.

Ifølge Ekstra Bladet blev politiet tilkaldt efter adskillige alvorlige opkald fra naboer og borgere, der havde hørt larm, råb, skrig og gråd fra lejligheden.

Da sagen er af en sådan karakter, at politiet kalder det for en “familietragedie,” er det ikke meget, politiet melder ud af information om sagen.

Fremstilles i grundlovsforhør

Sikkert er det dog, at den anholdte bliver fremstillet i grundlovsforhør tirsdag aften 21.00 ved retten i Frederiksberg.

Til Ekstra Bladet har Ove B. Larsen løftet lidt af sløret for det syn, der mødte betjente og retsmedicinere på adressen ved Kobbelvænget.

– Retsmedicinerne er først gået i gang på stedet for cirka en time siden, men meget tyder på, at gerningsmanden har brugt flere våben, har Ove B. Larsen fortalt Ekstra Bladet tirsdag eftermiddag.

Powered by Labrador CMS