Mere sex giver mere i løn

Lav små stønnelyde.
Offentliggjort Sidst opdateret

Folk, der har sex jævnligt, får i gennemsnit også mere i løn

Et studie viser, at ansatte, der har sex to eller tre gange om ugen tjener 4,5 procent mere end de, der ikke er helt så aktive.

Den græske research fandt en klar sammenhæng mellem højere løn og hyppigere sex, skriver The Telegraph.

Det er dog ikke klart, om hyppigere sex gav mere arbejdsomme medarbejdere, eller om de med højere indtjening fik mere sex.

Studiet blev gennemført med data fra 7.500 grækere, som tog del i research om effekten af seksuel aktivitet på lønninger.

Doktor Nick Drydakis fortæller, at gængse psykologiske teorier peger på, at hvis man er mere tilfreds på hjemmefronten, har man større chance for succes på jobbet.

– Maslows behovs-pyramide dikterer, at jo mere lykkelige og tilfredse mennesker er, jo mere produktive og succesfulde vil de være i deres arbejde, som fører til højere lønninger, fortæller studie-lederen.

– Teorien konkludere, at mennesker har brug for at elske og blive elsket, både seksuelt og ikke-seksuelt, af andre. Hvis disse elementer er fraværende, er der større tendens til ensomhed, social angst og depression – alle faktorer, der kan påvirke arbejdslivet.

Sammenhæng mellem sygdom og seksuel aktivitet

Studiet viste desuden, at de, der tager medicin er 5,4 procent mindre seksuelt aktive. De med diabetes er 2,4 procent mindre aktive og de, der har gigt og reumatisme, er 3.9 procent mindre aktive.

Medarbejdere med cancer er 5,4 procent mindre seksuelt aktive og medarbejdere med psykologiske eller psykiatriske problemer er 3,7 procent mindre seksuelt aktive.

Har man hjerte-problemer er man 11,4 procent mindre seksuelt aktiv.

Powered by Labrador CMS