Meget dement kvinde efterlyst: Sådan blev hun fundet

En 69-årig dement kvinde forsvandt onsdag aften fra plejehjemmet.

Offentliggjort Sidst opdateret

Opdatering:

Natten til fredag kunne Københavns Politi meddele på Twitter, at Tenna var fundet i god behold. En gadeplansmedarbejder havde fundet hende.

– Hun er sikkert på bagsædet af politibilen og på vej hjem i seng. Tak for hjælpen til alle der kiggede efter Tenna, skriver Københavns Politi.

Original artikel:

En 69-årig meget dement kvinde forsvandt onsdag aften klokken 18 fra Møllehusets Plejehjem i København. Siden er Tenna, som kvinden hedder, ikke blevet set, og hun har således været væk fra plejehjemmet hele natten.

Københavns Politiet har forsøgt at finde den demente kvinde, men det er ikke lykkedes. Derfor beder de nu offentligheden om hjælp.

– Det er altid bekymrende, når en dement forlader et plejehjem, og især i dette tilfælde, fordi hun har været væk så længe, siger Riad Tolba, vicepolitikommissær ved Københavns Politi.

Han fortæller, at politiet stadig har håb om at finde Tenna, selvom det er længe siden, hun forsvandt fra plejehjemmet.

– Personalet på plejehjemmet har fortalt, at Tenna aldrig før er gået på denne måde, så vi håber på, at vi med offentlighedens hjælp kan finde hende igen, siger Riad Tolba.

Tenna beskrives som kvinde, meget dement, 69 år, 172 centimeter høj, kraftig af bygning, gråt kort hår, iklædt blå T-shirt, mørke bukser og hvide sko.

Hvis man ser hende, kan Københavns Politi kontaktes på telefonnummer 114.

Powered by Labrador CMS