Megastjerne følte sig overvåget af politiet i lang tid: Sandheden var dog gemt et helt andet sted

Det er måske ikke SÅ overraskende igen.

Fergies liv før The Black Eyed Peas var noget anderledes, end det er i dag, hvor hun elsker sukker. Foto: Scanpix/VALERIE MACON
Offentliggjort Sidst opdateret

Den amerikanske megastjerne kendt fra Black Eyed Peas, Fergie, barsler med sit første soloalbum siden 2006, og i den forbindelse har hun løftet sløret for, at hendes største last i dag er sukker, men at den engang var noget helt andet, og meget værre.

Før Fergie og Black Eyed Peas blev verdenskendte, var hun mere tilbøjelig til at indtage methamfetamin i så store mængder, at det fik hende til at se syner.

Mens hun havde det værst så hun syner, og hun fortæller til Inews, at der gik et år, før hendes hjerne holdt op med få hende til at se de særeste ting.

– Jeg ville bare sidde og pludselig se en bi eller en kanin, fortæller hun til Inews.

På flugt i kirke

Bier og kaniner var dog ikke det eneste, hun troede, hun oplevede. En overgang var hun overbevist om, at hun blev forfulgt af både CIA, FBI og et hold specialbetjente, og til sidst blev det for meget for Fergie, der søgte ly i en nærliggende kirke.

I sidste ende fik stofferne ikke endeligt has på Fergie, der der siden 2002 har været medlem af The Black Eyed Peas. Hendes andet soloalbum udkom i september 2017.

Powered by Labrador CMS