Mange unge østjyder får i dag besøg af politiet

I går blev en pusher anholdt. I dag sætter politiet massivt ind.

Offentliggjort Sidst opdateret

Opdatering: Den 20-årige, der er somalisk statsborger, er blevet varetægtsfængslet.

Original artikel:

En hel del østjyder får nu et besøg eller et opkald af vores specialpatrulje, efter de har købt kokain af en aarhusiansk narkosælger. I går anholdt vi sælgeren efter flere ugers efterforskning. I dag blev han varetægtsfængslet.

Sådan skriver Østjyllands Politi på sin Facebook-side.

Han har solgt stofferne via sms’er på sin telefon, hvor vi har registreret mange købere, som vi allerede er i gang med at besøge.

De kan forvente bøder på mellem 3000-8000 kroner – afhængigt af, hvor meget de har købt. For de, der har købt mere end én gang, bliver bøden endnu større.

Køberne er typisk unge mænd og kvinder, som studerer eller har et normalt arbejde. Desværre ser vi, at kokain er blevet meget udbredt blandt de unge.

Glad politiinspektør

Politiinspektør René Raffo er glad for anholdelsen, men er bekymret over det mønster, politiet ser i narkosalget.

– Størstedelen af de købere, vi har fundet frem til, er ikke kendt af politiet. Det er unge mennesker, som studerer eller har et helt normalt arbejde. Det bekræfter os i, at kokain desværre er blevet mere udbredt, og det, synes vi, er bekymrende. Derfor er vi meget tilfredse med, at vi nu har stoppet en særdeles aktiv narkosælger og fundet frem til en række købere, siger René Raffo, skriver politiet i en pressemeddelelse.

Den fortsatte efterforskning af sagen skal nu klarlægge, om der eventuel er flere i sagen ,der skal sigtes.

I grundlovsforhøret nægtede den 20-årige forholdene og udbad sig tid i forhold til at anke.

Grundlovsforhøret foregik bag lukkede døre, og Østjyllands Politi ønsker derfor ikke at udtale sig yderligere i sagen.

“Hold jer nu fra det skidt! Mest af alt for jeres helbreds skyld – men også fordi vi følger med, og I risikerer at få besøg af politiet”, slutter opslaget.

Powered by Labrador CMS