Mands gode gerning granskes af politiet

En 46-årig mand købte småkager for 3500 kroner

Det var ikke vægten, som var skræmmende, men derimod den 46-årige mands baggrund. Foto: Scanpix
Offentliggjort Sidst opdateret

I sidste uge gik et billede viralt af en mand, der havde købt for småkager for 3500 kroner for at hjælpe en samling pigespejdere med at samle penge ind. Billedet to verden med storm og fik stor medieomtale for sin generøse tanke.

Men bag billedet lurer også en dyster sandhed omkring en mand, der har yderst lyssky forbindelser. Det viser sig nemlig nu, at den generøse mand er indblandet i dybt alvorlig kriminalitet. Detric Lee McGowan fra Greenville i South Carolina havde nemlig ikke helt rent mel i posen, skriver NBCNews.

Da Kayla Dillard, der er mor til en af pigespejderne, lagde billedet op på Facebook og hyldede den glade giver, så vidste hun nemlig ikke, at den 46-årige småkageelsker havde forbindelser til den kriminelle underverden i South Carolina.

Det er nemlig efterfølgende kommet frem, at det amerikanske narkopoliti har anholdt Detric Lee McGowan for at være involveret i narkohandel. Han er blot en af flere anholdte i en igangværende narkoefterforskning. Rapporten fra politiet viser, at han og 10 andre personer arbejdede på at importere stoffer fra Mexico i slutningen af 2018.

Politiet leder stadig efter én mand i forbindelse med sagen. Vicepræsidenten for pigespejderne i South Carolina-Mountains to Midlands, Karen Kelly, har efterfølgende sagt, at de gerne vil hjælpe myndighederne, hvis de kan med oplysninger om manden. Derudover påtaler hun, at de regnede med, at der blot var tale om en ganske normal kunde.

Detric Lee McGowan er netop nu varetægtsfængslet i Spartanburg Country arrest.

Powered by Labrador CMS