Mand satte ild til sin egen lejlighed

Politiet måtte sparke dørene ind til opgangens lejligheder.

Det var i en lejlighed her på Lupinvej i Silkeborg en mand onsdag satte ild til sin egen lejlighed. Han er nu anholdt. Foto: Google Maps.
Det var i en lejlighed her på Lupinvej i Silkeborg en mand onsdag satte ild til sin egen lejlighed. Han er nu anholdt. Foto: Google Maps.
Offentliggjort Sidst opdateret

En 38-årig mand satte onsdag eftermiddag ild til sin lejlighed i Silkeborg. Det oplyser Midt- og Vestjyllands Politi i en pressemeddelelsen. Han er anholdt og bliver fremstillet i grundlovsforhør i morgen med krav om varetægtsfængsling.

Klokken 13.48 blev Midt- og Vestjyllands Politi tilkaldt til en etageejendom på Lupinvej i Silkeborg, idet en beboer havde truet med at sætte ild til sin lejlighed.

Da politiet kort efter kommer frem til stedet, træffer de en 38-årige beboer på gaden. Han oplyser, at han har sat ild til lejligheden på 3. sal. Han bliver derfor anholdt af patruljen fra Midt- og Vestjyllands Politi.

Ilden havde i mellemtiden udviklet så kraftig røgudvikling, at opgangen måtte evakueres. En ældre dame fra nabolejligheden måtte hjælpes ud af brandvæsenet, da hun ikke selv kunne kommer igennem den kraftige røg.

Herefter sparkede politiet døre ind til lejlighederne i opgangen for at sikre, at alle var ude.

Ilden, der var opstået i et tilrettelagt bål af tøj, dyner og lignende i anholdtes lejlighed gik heldigvis ud af sig selv på grund af iltmangel, men lejligheden blev delvist ødelagt af ild, sod og røgskader, oplyser politikredsen videre i pressemeddelelsen.

Den anholdte bliver fremstillet i grundlovsforhør i morgen med krav om varetægtsfængsling.

Powered by Labrador CMS