Mand overtræder loven – seks gange

En 51-årig mand blev torsdag sigtet for seks lovovertrædelser. På én gang.

Offentliggjort Sidst opdateret

En 51-årig mand fra Faxe er sikkert torsdagens mest uheldige mand – eller måske dummeste? I hvert fald lykkedes det ham at blive sigtet for hele seks forhold på én gang. Og det var nok hans egen skyld, han blev ‘opdaget’. Det hjalp i hvert fald ikke, at han kørte over for rødt – lige foran en politipatrulje.

Klokken 22.55 kørte manden ad Præstøvej i Kalvehave. I krydset ved Kirkevej vælger han at altså køre over for rødt. Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i politikredsens døgnrapport.

I øjeblikket han er ved forcere det røde lys, er patruljen på vej over for grønt. Den patrulje vælger at vinke manden ind til siden.

Den 51-årige kører pænt ind til siden, omend han inden, han parkerer sit køretøj, har haft rigtigt travlt; han når nemlig at smide en æske med hash og amfetamin ud af bilen. Det undgik dog ikke de årvågne betjentes opmærksomhed og voldte dem derfor ikke de store problemer at finde æsken med stofferne.

Så kommer de…

Derfor blev han sigtet efter loven om euforiserende stoffer. Så kom turen til trafikforseelserne. Og dem kom der flere og flere af, jo mere betjentene fik oplysninger om manden og bilen, han kørte i.

Kørt over for rødt: Ka-ching
Intet kørekort: Ka-ching
Manglende forsikring: Ka-ching
Bilen ikke indregistreret: Ka-ching
Nummerpladerne på bilen tilhørte en anden bil: Ka-ching

Hvad alle ka-chingerne munder ud i for den 51-årige fremgår dog ikke af døgnrapporten.

Ét er sikkert – helt billigt bliver det næppe.

Powered by Labrador CMS