Mand med ny penis: Den virker!

Lægerne er lykkelige over, at den første penis-transplantation er lykkedes. Foto: Iris/Scanpix (Modelfoto)
Offentliggjort Sidst opdateret

Den unge mand, der fik en penis-transplantation har fået sin “happy ending”: Han har haft sex

Den 21-årige, der fik verdens første succes-fulde penis-transplantation, har fået sin “happy ending”. Flere, faktisk, for han har regelmæssig sex med sin kæreste få uger efter operationen.

Ifølge Daily Mail får manden gode kvalitets-erektioner, ejakulationer og har hyppig sex med sin kæreste.

Manden mistede sin penis efter en om skæring, der gik helt galt. Dette fænomen er slet ikke unormalt i Sydafrika. Man formoder, at op mod 250 mænd hvert år mister deres penis på grund af en hemmelig og brutal omskæring, der bliver udført af Xhosa-stammen i Sydafrika.

Det er ind til videre planlagt, at ni mænd skal undergå samme operation.

Lægerne bag operationen er lykkelige og mener, at metoden også kan bruges til mænd, der for eksempel har mistet deres penis til kræft eller andre sygdomme, der påvirker brugen af penis.

– Det er godt at vide, at den unge mands liv er blevet ændret så betydeligt med denne meget komplekse kirurgiske triumf, siger en af lægerne.

Nu efterlyser lægerne flere donorer: Den, der blev brugt til denne operation var en hjerne-død mand, hvor familien gav tilladelse til, at både hjerte, lunger, nyrer, lever, hud, hornhinder og endelig penis måtte bruges.

Powered by Labrador CMS