Mand i livsfare efter slagsmål: Søn sigtet for drabsforsøg

Et skænderi blev til et slagsmål. Familietragedie truer på Als.

Offentliggjort Sidst opdateret

En 34-årig mand bliver i dag sigtet for drabsforsøg på hans 63-årige far. Det bekræfter Syd- og Sønderjyllands Politi over for Newsbreak.dk.

Ifølge et vidne, der har talt med JydskeVestkysten, befandt der sig pludselig en masse politibiler udenfor et hus i Ketting på Als, og mens et større leben af lokale samlede sig udenfor, blev den 63-årige mand bragt ind i en redningshelikopter.

Der er ikke frigivet mange detaljer i sagen, men sikkert er det, at mandens tilstand er meget kritisk, efter at han og hans søn var oppe og slås søndag aften.

Den 63-årige mand blev fløjet direkte til Odense Universitetshospital, hvor han stadig befinder sig.

Grundlovsforhør mandag

En familietragedie lurer altså. Faderen kæmper for sit liv, og sønnen er anholdt af politiet, sigtet for drabsforsøg. Han bliver fremstillet i grundlovsforhør klokken 14.00 ved retten i Sønderborg. Her forventes det, at der kommer flere detaljer frem om sagen.

Fra Syd- og Sønderjyllands Politi er der ikke sluppet meget ud. Der indløb en anmeldelse søndag aften klokken 20.14 om skænderi og slagsmål.

Der blev sendt betjente ud til adressen, hvor det blev konstateret, at den 63-årige var alvorligt skadet i hovedet.

Hvordan han har pådraget sig skaderne, har Newsbreak.dk ikke kunnet få oplyst fra sekretariatschef ved Syd- og Sønderjyllands Politi, Lisa Dissing, men et vidne har til JydskeVestkysten oplyst, at manden er blevet stukket med en kniv. Det kan Lisa Dissing dog ikke bekræfte.

– Vi er ikke færdige med afhøringer endnu og er ved at gøre klar til grundlovsforhøret, fortæller Lisa Dissing således Newsbreak.dk, da hun bliver spurgt om, hvordan manden kom til skade.

Powered by Labrador CMS