Mand holdt fanget af nabo i timevis

En 54-årig mand har chikaneret et vejlensisk kærestepar – blandt andet ved at indespærre manden i parret. Foto: Scanpix
Offentliggjort Sidst opdateret

En 54-årig mand fra Vejle er idømt otte måneders ubetinget fængsel for at have chikaneret sine naboer i årevis.

Chikaneringen startede for cirka seks år siden, da den nu 54-årige netop var flyttet ind som nabo til et kærestepar i en lejlighedskompleks i Vejle, skriver Vejle Amts Folkeblad

Han inviterede manden i parret, der ønsker at være anonym, over for at drikke en øl og vise sin lejlighed frem. Herefter holdt den dømte sin nabo som fange i lejligheden helt ind til halv fire om morgenen.

– Jeg var imødekommende og hilste på ham nede i gården, og han inviterede mig over for at se hans gårdhave og drikke en øl. Bagefter ville han have mig med op og se hans lejlighed. Det skulle jeg aldrig have gjort. Det var mit første møde med ham, og siden prøvede jeg at undgå ham, fortæller den 37-årige mand.

Terrassetrusler

Efter den indledende episode har manden i årevis chikaneret parret. Primært fra sin terrasse, der ligger tæt op ad naboparrets.
Fra terrassen er manden kommet med blandt andet dødstrusler – og det selv om, han har modtaget et polititilhold, der forbyder ham at henvende sig til parret.

Den 54-årige blev i august måned i landsretten idømt fem måneders fængsel for lignende chikaner og dødstrusler mod parret, og dertil kommer nu otte måneder, som han for nylig er idømt.

Parret forsøger at komme videre, men er tvivlende.

– Han har sagt til os, at vi aldrig får fred. Jeg tror, han mener det, fastslår den 37-årige mand.

Powered by Labrador CMS