Mand går amok på kommunalt kontor

En mand gik amok på et kommunalt kontor i Høng. Foto: Kalundborg Kommune.
Offentliggjort Sidst opdateret

En 23-årig gik i går amok på et kommunalt kontor, hvor han smadrede ting. Desuden lavede han skader på sagsbehandlerens bil.

En 23-årig mand fra Høng gik i går amok på et kommunalt kontor i Høng ved Kalundborg. Han kom ind for at tale med sin sagsbehandler, som i første omgang ikke var til stede.

Herefter gik manden amok og ødelagte en computer, en mobiltelefon og knuste en rude i indgangspartiet. Udenfor sparkede manden tillige en bule i sin sagsbehandlers bil.

Sagsbehandler blev sparket og slået

Da den 23-åriges mandlige sagsbehandler kom til stedet kort efter, blev sagsbehandleren sparket over benene og slået på skulderen i frustration over ikke at kunne få en ny sagsbehandler.

Politiet kom til stedet, hvor den 23-årige blev talt til ro og sigtet for både hærværk og vold mod sin sagsbehandler. Da den 23-årige havde visse personlige problemer, fik politiet ham overtalt til frivilligt at lade sig indlægge på et sygehus i Slagelse til fornøden behandling.

Han kan dog senere forvente et retsligt efterspil på grund af sin adfærd på det kommunale kontor, oplyser Midt- & Vestsjællands Politi.

Powered by Labrador CMS