Mand død efter togpåkørsel

En 52-årig mand er død efter at være blevet ramt af et tog ved togstationen Viby Sjælland.

Udgivet Opdateret

Opdateret artikel klokken 09.27:

Personen – en 52-årig mand fra Roskilde – er død efter en ulykkelig hændelse. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi på Twitter.

Toget, der holdt stille efter ulykken, er kørt til Roskilde for at sætte passagerer af.

Politiet er snarest færdige med arbejdet på sporet, hvorfor der igen kan køre tog.

Original artikel:

Klokken 06.30 modtager Midt- og Vestsjællands Politi en anmeldelse om en personpåkørsel ved togstationen ved Viby Sjælland.

Personen, der er blevet ramt, er svært kvæstet.

Artiklen fortsætter efter videoen

Svært kvæstet

Personpåkørslen skete ved togstationen i Viby Sjælland, hvor et gennemkørende tog har ramt vedkommende.

– Personen er svært kvæstet, siger kommunikationsmedarbejder Martin Bjerregaard til Newsbreak.dk, der forklarer, at politiet fortsat er til stede ved ulykkessted.

Midt- og Vestsjællands Politi har endnu ikke afdækket årsagen til personpåkørslen, da det fortsat er noget, der efterforskes, lyder det fra kommunikationsmedarbejderen.

Det gennemkørende tog, der har ramt personen, holder stille et stykke efter stationen, men det påvirker togtrafikken i området.

Togbusser indsat

Ifølge DSB er togdriften indstillet mellem Roskilde og Ringsted fredag morgen. Der er indsat togbusser i stedet.

Togbusserne kører uden stop mellem Roskilde og Ringsted, men skal man til og fra Viby Sjælland og Borup er der togbus cirka hver halve time.

Togene mellem Ringsted og København Hovedbanegård vis Køge Nord kører stadig. Der er også flere tog, der normalt kører vis Roskilde, som i stedet kører via Køge Nord. Det er den hurtigste forbindelse, når man kommer fra Fyn eller Jylland og skal mod København.

Powered by Labrador CMS