VILD MED DANS-STJERNE

Man enten hader eller elsker mig

Selv om Philip May er en spilopmager, tager den kendte realitystjerne "Vild med dans" meget seriøst

Offentliggjort Sidst opdateret

Realitystjernen Philip May har danset mange gange før på tv, inden han kom med i årets udgave af "Vild med dans". Men det har været i partyprogrammer som "Paradise Hotel", hvor han efter sin første medvirken i 2015 blev et kendt ansigt.

Han har medvirket i et hav af realityprogrammer, men i "Vild med dans" ser man for første gang Philip May i et helt andet format.

Skal navigere

- Jeg er vant til, at alt, hvad jeg laver, bliver filmet - nu træner vi op til noget, der bliver sendt live. En eksplosion af, hvad vi laver. Det kan jeg godt mærke, at jeg lige skal lære at navigere i, lyder det fra Philip May.

- Kommer jeg til at sige et eller andet fuldstændigt vanvittigt, som jeg kan komme til nogle gange, er det ikke noget, man kan klippe i her. Og jeg siger jo bare, hvad jeg føler. Der er jeg meget ligetil. Det er jo der, man enten elsker mig eller hader mig. Jeg lægger ikke låg på mig selv - det ville jeg også have svært ved. Jeg er, som jeg er.

Meget seriøst

Selv om Philip May er en spilopmager, tager den kendte realitystjerne "Vild med dans" meget seriøst.

Det bemærkede den professionelle danser Silas Holst, som sidste fredag var gæstedommer i programmet, også med ordene om, at Philip May er meget respektfuld omkring dansene.

Det er den professionelle danser Camilla Dalsgaard, som skal lære Philip May om hæl og tå, og hun kalder ham for sin dansemand.

Philip May og partner Camilla Dalsgaard røg i farezonen forrige fredag, men overbeviste i sidste ende seerne, som stemte dem videre til fordel for tv-vært og ejendomsmægler Sara Lygum og hendes makker, Damian Czarnecki. (Arkivfoto).

Stolt og beæret

Et udtryk, der rører Philip May.

- Den tager jeg med mig hjem, pakket langt ned i bagagen, og tager den frem i dybe og sårbare tider, fortæller den 35-årige dansemand.

- Jeg er stolt og beæret. Jeg føler mig privilegeret over at være blevet spurgt. Jeg er bare så glad, at jeg suger alt ind, lyder det fra Philip May.

Nøje planlagt

Hans kæreste, Simone Hvenegaard, som han lærte at kende, da de begge medvirkede i "Paradise Hotel" i 2017, hvor Philip May var med for anden gang, var højgravid og fødte parrets andet barn, datteren Athena, en måneds tid inden showstart.

Så døgnets timer er nøje planlagt. For sideløbende med "Vild med dans" og familielivet, kæresten Simone, nyfødte Athena og storebror Vilmer på tre, studerer Philip May til pædagogisk assistent.

Højeste prioritet

- Familien har den højeste prioritet, understreger Philip May.

- Jeg sørger så vidt muligt for at få så meget tid med dem, som jeg kan. Jeg er med om morgenen, inden tager jeg på mit studie. Og så henter jeg Vilmer, så har jeg resten af dagen med børnene, indtil de bliver puttet. Om aftenen tager jeg til træning, kører hjem igen og forfra næste dag.

Inddrager børnene

- Så der er rigtig mange ting på programmet. Men det vigtigste for mig er, at jeg stadig er der for mine børn og min familie. Det skal der 100 procent være tid til.

Derfor forsøger han også at inddrage børnene og give danseglæden videre.

- Jeg har danset lidt cha-cha-cha med Vilmer og tango med lille Athena i armene. Det handler bare om at være i nuet.

Femte dans

Fredag aften venter der Philip May og Camilla Dalsgaard deres femte dans, og her suser de over gulvet i en quickstep.

"Vild med dans" kan ses på TV 2 og TV 2 Play fredag aften klokken 20.

Powered by Labrador CMS