Målshow da AGF var på besøg hos FCK i Parken

FCK overvandt et tidligt mål fra AGF, da holdet søndag slog aarhusianerne med 4-2 i Telia Parken.

Robert Skov blev dobbelt målscorer, da FCK søndag slog AGF. Foto: Lars Møller/Scanpix
Offentliggjort Sidst opdateret

FCK kom tidligt bagud, men holdet formåede alligevel at slå AGF med 4-2 i søndagens superligakamp i Parken.

Sejren kom blandt andet i hus via to flotte langskudsmål af brandvarme Robert Skov, som nu har scoret i fem ligakampe i træk.

De tre point betyder, at FCK nu fører Superligaen med tre point ned til FC Midtjylland, som mandag tager imod Brøndby på hjemmebane. AGF har derimod ikke vundet i fire kampe på stribe.

Kampen var et par minutter gammel, da AGF sendte et chok gennem Parken.

Her bragte gæsterne sig nemlig foran, da Jakob Ankersen på et indlæg sneg sig foran brormand Peter Ankersen og sendte bolden i mål.

FCK kom dog bedre og bedre i gang. Efter 22 minutter kom udligningen, da Robert Skov sendte et flot frispark i mål fra lang afstand.

Foran 2-1

Hjemmeholdet dominerede, men skarpheden manglede. Kort efter pausen kom FCK dog foran 2-1, da Robert Skov hamrede bolden ind med endnu et flot langskudsdrøn.

Det rystede ikke AGF, som bare et par minutter senere slog kontra og gjorde det til 2-2 ved Jens Stage.

Hjemmeholdet spilovertag bar frugt, og med to hurtige scoringer ti minutter før tid blev tingene sat på plads.

Først slap venstrebacken Nicolai Boilesen alene igennem og sendte bolden fladt i mål, og kort efter gjorde Viktor Fischer det til 4-2 efter et flot mål, hvor han snød en AGF-forsvarer og afgjorde kampen.

Sejren er FCK’s tredje i træk i Superligaen, og holdet er dermed i god form, før det næste weekend gælder kampen mod ærkerivalen Brøndby.