Mads Mikkelsen udvandrer fra audition på superheltefilm

Det blev simpelthen for meget for ham.

Der er grænser for, hvad Mads Mikkelsen finder sig i, når han skal vælge filmroller. Foto: Scanpix/Neil Hall
Offentliggjort Sidst opdateret

For Mads Mikkelsen var 2016 intet mindre end et fantastisk filmår. Han spillede både med i Star Wars-filmen Rogue One og Marvel-filmen Dr. Strange. Men Dr. Strange var ikke den eneste Marvel-film, Mads Mikkelsen har været i forbindelse med.

Faktisk stod han på et tidspunkt til en audition på filmen Fantastisc Four, der udkom i 2015. Men i modsætning til rollen som Kaecilius i Dr. Strange, endte Mads med at takke nej til en rolle i Fantastic Four på en ret unik måde; han skred slet og ret fra sin audition på filmen.

Det skriver Shortlist, der har talt med den danske skuespiller om alt mellem himmel og jord; både Benedict Cumberbatchs lugt, rollen som kanibalen Hannibal og altså en forfærdelig audition på en film, der blev slagtet af anmelderne.

Gummiarm

Om oplevelsen med at takke nej til Fantastic Four, siger Mads Mikkelsen: 

– Jeg tror, jeg gik fra min audition på Fantastic Four. Jeg tror faktisk, at jeg sagde “jeg kan ikke. Det har ikke noget med jer at gøre. Undskyld, men det her er forkert.

Ifølge Soundvenue har Mads Mikkelsen før talt om forbindelsen til Fantastic Four. Hans audition løb, ifølge Soundvenue, af sporet, da han blev bedt om at lade som om, at han forlængede sine arme som en gummimand.

Powered by Labrador CMS