Mads Langer gæster Odense

Mads Langer gæster Odense den 30. december. Foto: Elo Christoffersen (Arkivfoto).
Offentliggjort Sidst opdateret

En af Danmarks største popstjerner, Mads Langer, gæster Odense den 30. december i Odense Koncerthus.

Sidste år bestemte Mads Langer sig for, at han ville tilbringe julen med sit publikum. Det endte som bekendt med, at Mads spillede 10 udsolgte julekoncerter i den store Sal i VEGA på Vesterbro.

Denne succes har Mads valgt, at han vil gentage igen i år, denne gang med fire koncerter i landets fire største byer. Turen går nordpå til Musikkens Hus i Aalborg, den elegante Symfoniske Sal i Aarhus Musikhus, Koncerthuset i Odense og sidst men ikke mindst Frederiksbergs Falconer Sal.

Over hele Europa har man efterhånden fået øjnene op for Mads Langer, der med sin følelsesladede stemme har smeltet tusindvis af pigehjerter, senest med hittet ”Heart Quake.” Da Mads Langer i 2006 debuterede med albummet ’Attention Please’, demonstrerede han overfor den danske befolkning, at han havde potentialet til at blive en af de helt store stjerner på den danske og europæiske musikscene.

Siden sin debut har han cementeret sin position som en af Danmarks mest højtelskede popstjerner.

Mads Langer rækker mod stjernerne, og da han i marts udgav sit fjerde album ’In These Waters’, røg det direkte ind på førstepladsen i den danske salgsliste. Derudover blev Mads Langer for nylig hædret med en publikumspris ved Danish Music Awards og ved GAFFA-Prisen 2013 vandt Mads Langer hele fire priser: Årets Danske Mandlige Kunstner, Årets Danske Album (“Elephant”), Årets Danske Hit (“Elephant”) og Årets Danske Popudgivelse.

Den danske stjerne skriver musik, der får folk til at føle noget, og når han træder på scenen den 30. december, er der garanti for intim stemning, gode historier og masser af hits, der går lige i hjertet.

Powered by Labrador CMS